100 Frække Spørgsmål - Du Ikke Tør Stille Din Partner
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

100 Frække Spørgsmål - Du Ikke Tør Stille Din Partner

100 Frække Spørgsmål - Du ikke tør stille din partner
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Kærestepar/Parforhold/Mand&Kone
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 9
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.19.00
Tax included

Description

Det kan til tider være svært at få sig selv til at stille frække spørgsmål - eller i det hele taget ømtålelige spørgsmål til sin partner vedrørende sex, utroskab, meninger og holdninger m.h.t. seksualitet m.m.

Derfor har vi hjulpet dig, så det i teorien ikke er dig der stiller din partner spørgsmålene, men OS der stiller din partner alle de 'grusomme' frække spørgsmål.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage, læse alle de frække spørgsmål op for din partner og tænke: ”Der er jo ikke mig der spørger. Det er jo ’bare’ de spørgsmål der står på papiret.”

Vi har udarbejdet 100 frække spørgsmål som på sin vis er alvorlige-, men samtidig rigtig frække spørgsmål du virkelig godt vil vide om din partner.

Uanset hvor langt nede under bæltestedet disse spørgsmål måtte være – eller uanset hvor meget I begge vil krumme tæer, vil det være en lettelse for jer begge, at vide alle disse frække ting om hinanden I ellers aldrig nogensinde selv ville spørge om, enten fordi I ikke ville tør eller fordi det helt rigtig tidspunkt aldrig er kommet.

Men nu er tiden inde til at få alle de frække sandheder på bordet.

Uanset om din partner er af hankøn eller hunkøn, om I er 2 kvinder eller 2 mænd, kan disse 100 frække spørgsmål stilles for hinanden - Hvis I altså tør!

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg dokumenter?:
Når 100 Frække Spørgsmål - Du Ikke Tør Stille Din Partner er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer dokumenter til nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse spørgsmålene op? Og svare?
Alt afhængig af hvad din partner svarer til spørgsmålene. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad spændingen begynde. Vi er sikker på, at I kan tale om alle disse frække spørgsmål (og svar) hele natten.

Er spørgsmålene alvorlige? Og hvor frække er de?
Vi kan lige så godt sige, at hvis man ikke tåler frække ord i hverdagen, er disse spørgsmål ikke noget for dig/jer. Men husk! Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-100FSDITSDP
Data sheet
Name
100 frække ja/nej spørgsmål - du ikke tør stille din partner
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
GF/BF/Couples/Man&Wife
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
9 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)