Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner

Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner
Version: V1.2 (Dato: 29-04-2020)
Beregnet til: Kærestepar/Parforhold/Sexpartner
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 10
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.19.00
Tax included

Description

Du har allerede en fast kæreste eller måske en fræk sexpartner som du godt kunne tænke dig nogle flere frække oplevelser med.

I har sikkert prøvet en del af de frække ting sammen, men tør du spørge ham eller hende om at gå skridtet videre?

Print denne sex ønskeseddel ud og sæt dine krydser, så din kæreste eller sexpartner kan få en forståelse af, hvad du egentlig ønsker der skal ske af frække ting og oplevelser.

Ud over hvilket sexlegetøj du godt kunne tænke dig at have med i sengen, er der utallige andre muligheder at give ham eller hende, såsom beklædnings genstande, rollespil, binderier, sex stillinger, niv/riv, smerte, opførsel og endda nogle ting der går over grænsen.

Her er endda tænkt på mange andre ting som bondage, fetish og mange forskellige accessoires m.m. som kan være ”nyttige” i sengen eller at have med i swinger klubben.

Men det er helt op til dig hvor du sætter dine krydser. Vi alle har jo grænser - men kender din kæreste eller sexpartner dem? Din kæreste eller partner får herved en mulighed for at opfylde nogle af dine frække fantasier ved at gennemgå sex ønskesedlen - hvis han eller hun tør.

Dette er en absolut fræk og fantastisk ønskeseddel indenfor sex genren, at give til manden eller kvinden der har alt - men ikke har fantasi om hvad der skal ske af frække ting - både i - og udenfor sengen.

Udover at kunne krydse forskellige sex fantasier af på sex ønskesedlen, er der også mulighed for at krydse af, om det skal være dig der gør ting ved din partner eller din partner der skal gøre ting ved dig.

Eller.. I kan printe en sex ønskeliste ud hver – krydse de emner af der lyder interessante – og sammenligne listerne når I er færdige.

Det kunne jo være at I ville blive overrasket over hvad I hver især godt kunne tænke jer at prøve - selv om I ikke har turde sige det til hinanden.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg dokumenter?:
Når Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer dokumenter til nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at skrive sine sex ønsker? Og evt. sammenligne dem med sin kæreste's ønsker?
Det tager alt imellem 30 min og 2 timer. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad spændingen begynde.

Er sex ønskerne mærkelige? Og hvor frække er de?
Du vælger selv dine sex ønsker. Vi har bare hjulpet dig lidt på vej med alternative ønsker - som du jo altid kan svare "nej tak!" eller "ja tak! til. Husk at vores dokumenter og kontrakter ene og alene er udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SO-TDKES
Data sheet
Name
Sex Ønskeseddel - til din kæreste eller sexpartner
Version
V1.2 (Dato: 29-04-2020)
Intended for
Kærestepar/Sexpartner
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
10 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)