Slave Kontrakt - Erhverv
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slave Kontrakt - Erhverv

Slave Kontrakt - Erhverv - Til den professionelle Domina
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Domina/slaven (D/s) - for erhverv
Køn: Kvinde/Mand (K/M, K/K)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 17
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.79.00
Tax included

Description

Denne Slave Kontrakt (Erhverv) er til den professionelle Domina, der enten har et domicil hos sig selv - eller et arbejdssted i andre lokaler. Kontrakten er for en Domina/Dominatrix (K) - og for den lille slave/slavinde (m/k) kunde.

I denne Slave Kontrakt er der rig mulighed for, at sætte grænser fra slaven's side når der er seancer med Domina. Der kan også nævnes, at der i kontrakten er mulighed for at skrive hvilken type slave kunden er - og hvilke ønsker slaven har til Domina. 

Slave Kontrakten er udarbejdet således, at Domina får en mere detaljeret beskrivelse om, hvilken slave hun har med at gøre - og hvilke tanker slaven har.

Rollefordeling i kontrakten er altså, at Domina /Dominatrix er Kvinde (K) - og slaven enten kan være en Mand eller Kvinde (m/k).

I kontrakten bruges "Domina" som den ansvarlige og dominerende Kvinde, imens "slaven" er den submissive og underdanig mand eller kvinde (m/k) - Og der er selvfølgelig taget højde for, at I selv kan vælge jeres kaldenavn i kontrakten, hvis f.eks. Domina vil kaldes "Gudinde'" eller "Frue". Mulighederne er mange.

Der er de vigtigste emner, som en kontrakt skal have - også er der endda mulighed for til- og fravalg ved afkrydsnings bokse - herunder Safeword, bløde og hårde grænser, straf, gaver til Domina, beklædning, slave periode, hygiejne, hvad slaven må i det private og meget andet af det frække slaven (måske) ønsker.

Endnu en fantastisk mulighed i Slave Kontrakten (Erhverv) er, at Domina får mulighed for at se alle slaven's krops mål m.m., så Domina evt. kan forberede beklædning til slaven, når næte besøg finder sted.

Hvis denne Slave Kontrakt (Erhverv) ikke helt stemmer overens med Domina's ønsker eller muligheder, er der selvfølgelig mulighed for, at kunne ændre i kontrakten ved at bruge 'Adobe Acrobat'. Ønsker Domina istedet Slave Kontrakten (Erhverv) som et Word-dokument, send da venligst en e-mail til os, så sender vi den til dig hurtigst muligt.

Hvis du er Domina/Dominatrix i det private - og ikke er Domina af profession, vælg da istedet vores Slave Kontrakt - Privat.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:
Når Slave Kontrakt - Erhverv er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer Slave Kontrakt - Erhverv til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 1 1/2 time. Afhængig af jeres forhandlinger. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad forhandlingerne begynde.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-SK-E
Data sheet
Name
Slave Kontrakt - Erhverv
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
Domina/slave
Gender
K/M, K/K
Age Group
18+
Total Pages
17 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)