Slavetøs Kontrakt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slavetøs Kontrakt

Slavetøs Kontrakt - Ekstrem
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Den Dominante/slavetøsen (D/s)
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 13
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.49.00
Tax included

Description

Er du erfaren BDSM'er? Har du en fantasi om et ægte Hersker/slavetøs forhold?

Vi har udarbejdet en ekstrem Slavetøs Kontrakt hvor der ingen forhandlings mulighed er for slavetøsen. Hun skal skrive under, ellers bliver hun straffet... Igen!

I en normal BDSM kontrakt er der mulighed for, at forhandle fra den submissive's side, men ikke her.. Den lille hore af en møgtøs skal skrive under - og det er nu!

Mange Kinksters bruger en formel kontrakt for at guide vejen til et lækkert og frækt forhold i den vidunderlige verden af BDSM, men vælger du denne Slavetøs Kontrakt - Ekstrem, er der ingen forhandlings muligheder. Overvej derfor en anden kontrakt.

Hvis personer som ikke er til BDSM eller som ikke begår sig i fetish miljøet, vil læsning af denne kontrakt godt kunne mistænkes for et hjertestop.

I kontrakten er der stort set intet som slavetøsen ikke kan bruges og misbruges til. Slavetøsen kan bruges til tjenester, ydelser og opgaver som kun en rigtig slavetøs ville blive udsat for - og så kan slavetøsen sælges for Den Dominantes satte pris uden komposition til slavetøsen.

Skulle denne Slavetøs Kontrakt ikke helt stemme overens med dine eller jeres ønsker, er der mulighed for, at I ændre kontrakten ved at bruge 'Adobe Acrobat'. (For den er virkelig ekstrem)

Ønsker I istedet Slavetøs Kontrakten (Ekstrem) i Word-format, send da venligst en e-mail til os, så sender vi det til jer hurtigst muligt.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:
Når Slavetøs Kontrakt er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer Slavetøs kontrakten til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 1 time. Lad slavetøsen nyde det sidste glas vin, for her er der ingen forhandlinger.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-SK-E
Data sheet
Name
Slavetøs Kontrakt - Ekstrem
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
Dominant/slavetøs
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
13 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)