Slave Kontrakt - Privat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slave Kontrakt - Privat

Slave Kontrakt - Privat
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Den Bestemte/slaven (D/s) - for private
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 19
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.79.00
Tax included

Description

Her er Slave Kontrakten til parret der PRIVAT lever et liv i BDSM tegnet. Kontrakten er for Den Dominante/Bestemte og til slaven/slavinden.

Hvis I har set Fifty Shades Of Grey, ved I samtidig også at slavekontrakter er en realitet.

Når I bevæger jer ind i den vidunderlige verden af BDSM, er det vigtigt hvilke tanker I har gjort jer omkring reglerne i spillet. Den ene person kan måske godt ønske mere og til dels gå over stregen. Men nu er det muligt for jer, at blive enige - til dels.

I denne Slave Kontrakt (i forhold til BDSM kontrakten) er forhandlings mulighederne en smule mindre - og slaven er "en smule" mindre vigtig, hvilket vil sige at Den Dominante/Bestemte har mere at skulle have sagt, imens slaven må tilslutte sig - og indordne - de muligheder kontrakten har, samt være mere underdanig i.f.t. hvad Den Dominante/Bestemte mener og synes.

Slave Kontrakten er udarbejdet til de personer der leger PRIVAT - og alle køn uanset rollefordeling. Så uanset om I er Mand/Kvinde, Kvinde/Mand eller 2 af samme køn, er Master, Herskerinde, slave eller slavinde, er denne kontrakt perfekt til jeres formål, lyster og bedrifter.

I kontrakten er der de vigtigste emner, som skal være i en Slave Kontrakt - også er der endda mulighed for til- og fravalg ved afkrydsnings bokse - herunder Safeword, bløde og hårde grænser, straffe og meget andet af det frække I ønsker af- og fra hinanden.

Ud over mulighederne for, at man i Slave Kontrakten kan vælge slavens/slavindens grænser, er der også mulighed for at skrive krops mål, så Den Bestemte kan finde det perfekte tøj og fodtøj til slaven/slavinden.

I Slave Kontrakten bruges "Den Bestemte" som den ansvarlige og dominerende, imens "slaven" er den submissive og underdanig. Der er selvfølgelig taget højde for, at man selv kan vælge sit kaldenavn i kontrakten, hvis f.eks. Den Dominante/Bestemte vil kaldes "Sir'" eller "Mentor". Mulighederne er mange.

Skulle denne Slave Kontrakt ikke helt stemme overens med alle jeres ønsker, er der selvfølgelig mulighed for, at I kan ændre i kontrakten ved at bruge 'Adobe Acrobat'. Ønsker I istedet Slave Kontrakten som et Word-dokument, send da venligst en e-mail til os, så sender vi det til jer hurtigst muligt.

Hvis du har et professionelt erhverv som Domina/Herskerinde, skal du istedet vælge vores Slave Kontrakt - Erhverv.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:
Når Slave Kontrakt - Privat er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer Slave Kontrakt - Privat til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 2 timer. Afhængig af jeres forhandlinger. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad forhandlingerne begynde.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-SK-P
Data sheet
Name
Slave Kontrakt - Privat
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
Bestemt/slave - I det Private
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
19 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)