100 Frække JA/Nej Spørgsmål - Til En Ven Eller Veninde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

100 Frække JA/Nej Spørgsmål - Til En Ven Eller Veninde

100 Frække JA/Nej Spørgsmål - Til en ven eller veninde
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Venner, veninder & bekendte
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 10
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.19.00
Tax included

Description

Har du nogensinde haft – eller har du stadig en ven eller veninde som du godt vil vide en masse frække ting om – helt uden at tingene bliver begrundet? Bare et ja eller et nej fra vedkommende!

Nu har du den ultimative chance for at spørge ind til nogle af de frække og dybe hemmeligheder din ven eller veninde har for dig.

Set i det store perspektiv er det jo dybest set ikke dig der stiller de frække spørgsmål. Det er OS der stiller din ven eller veninde de frække spørgsmål. Derfor kan du til enhver tid fralægge dig ansvaret for at stille dem. Det nemmeste er at sige til din ven eller veninde: ”Jeg læser jo bare op af de spørgsmål der står på papiret.”

Vi har udarbejdet 100 frække ja/nej spørgsmål som på sin vis er alvorlige-, men samtidig rigtig frække spørgsmål du virkelig godt vil vide om din ven eller veninde.

Om hun eller han vil begrunde sine ja/nej, er helt op til dem. Mon de tør?!

Uanset hvor langt under bæltestedet du nogensinde har stillet spørgsmål til din ven eller veninde, vil disse spørgsmål gå en tand længere ned.

Det er muligt, at I begge vil blive en anelse røde i hovedet og måske krumme lidt tæer, men I vil helt sikkert blive klogere på hinanden på det frække område.

Så nu er tiden inde...!!

Om dit bekendtskab er af hankøn eller hunkøn - om I er 2 kvinder eller 2 mænd - kan disse 100 frække ja/nej spørgsmål stilles for hinanden.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg dokumenter?:
Når 100 Frække JA/Nej Spørgsmål - Til En Ven Eller Veninde er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer dokumenter til nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse spørgsmålene op? Og svare?
Alt afhængig af hvad din ven eller veninde svarer til spørgsmålene. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad spændingen begynde.

Er spørgsmålene alvorlige? Og hvor frække er de?
Vi kan lige så godt sige, at hvis man ikke tåler frække ord i hverdagen, er disse spørgsmål ikke noget for dig/jer. Men husk! Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-100FJNS
Data sheet
Name
100 frække ja/nej spørgsmål - du ikke tør stille din partner
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
Venner/veninder/bekendte
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
10 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)