Sex Slave Kontrakt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sex Slave Kontrakt

Sex Slave Kontrakt
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Den Dominante/sexslaven (D/s)
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 19
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.79.00
Tax included

Description

Nu er du godt på vej til at få dig en sexslave på kontrakt.

Er du Kvinde eller Mand, Herskerinde eller Master og har en sexslave, er det en god ide, at have en kontrakt hvor der er klare regler og procedure for, hvordan sexslaven må omgå sig og færdes.

Denne Sex Slave Kontrakt er udarbejdet til alle køn uanset rollefordeling. Så uanset om I er Mand/Kvinde, Kvinde/Mand eller 2 af samme køn, er denne Sex Slave Kontrakt ideel til jeres formål.

I Sex Slave Kontrakten er der virkelig gode muligheder for at forhandle sig frem til både hvad Den Dominante og sexslaven må - og kan gøre. Nu kan Den Dominante lænke sexslaven fast til bordet og begynde at læse op på kontrakten. Og det er jo ikke alt sexslaven får lov til, eller er det? Gå på kompromis og sæt grænser.

I kontrakten er der vigtige emner omkring dominans og regler der kan forhandles imellem Den Dominante og sexslaven. Derudover er der emner som ydelser og tjenester som sexslaven skal rette sig ind under, medmindre sexslaven er god til at forhandle sig frem til noget andet.

Der er mulighed for til- og fravalg ved afkrydsnings bokse - herunder Safeword, bløde og hårde grænser, straffe og meget mere der ønskes af både Den Dominante og sexslaven.

I denne Sex Slave Kontrakt bruges "Den Dominante" som den ansvarlige og sexslaven som den underdanig. Og her er der også taget højde for kaldenavn for begge parter, hvis f.eks. Den Dominante vil kaldes "Herre".

Udover valg af sexlegetøj, beklædnings dele og sko/støvler, er der i Sex Slave Kontrakten også flere varianter af spørgsmål som sexslaven skal svære 100% ærligt på.

Skulle denne Sex Slave Kontrakt ikke helt stemme overens med dine eller jeres ønsker, er der mulighed for, at I kan lave redigeringer i kontrakten ved at bruge 'Adobe Acrobat'. Ønsker I istedet Sex Slave Kontrakten i Word-format, send os da venligst en e-mail, så sender vi den til jer hurtigst muligt.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:
Når Sex Slave Kontrakt er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer Sex Slave kontrakten til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 1 1/2 time. Afhængig af jeres forhandlinger. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad forhandlingerne begynde.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-SSK
Data sheet
Name
Sex Slave Kontrakt
Version
V1 (Dato: 19-01-2020)
Intended for
Dominant/sexslave
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
19 Sider
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)