BDSM Kontrakt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BDSM Kontrakt

BDSM Kontrakt
Version: V1.3 (Dato: 18-04-2020)
Beregnet til: Den Dominante/den submissive (D/s)
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 20
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr.79.00
Tax included

Description

Er du på vej ind i et BDSM forhold? Eller er du måske allerede partner til en dominant eller submissiv?

Når du indgår i et rigtig BDSM forhold, er det vigtigt at vide hvilke mål, lyster og ønsker der er fra begges sider. Mange Kinksters bruger en formel kontrakt for at guide vejen til et godt, sundt og ikke mindst frækt forhold i den vidunderlige verden af BDSM.

Denne BDSM Kontrakt er udarbejdet til alle køn uanset rollefordeling. Så uanset om I er Mand/Kvinde, Kvinde/Mand eller 2 af samme køn, er denne kontrakt ideel til jeres formål.

I BDSM Kontrakten er der rigtig gode muligheder for forhandling. Så nu kan I sidde overfor hinanden og lade forhandlingerne begynde.

I kontrakten er der de vigtigste emner, som skal være i en BDSM Kontrakt - også er der også mulighed for til- og fravalg ved afkrydsnings bokse - herunder Safeword, bløde og hårde grænser, straffe og meget andet der ønskes af- og fra hinanden.

I denne BDSM Kontrakt bruges "Den Dominante" som den ansvarlige og den submissive som den underdanig. Og selvfølgelig er der også taget højde for kaldenavn for begge parter, hvis f.eks. Den Dominante vil kaldes "Master".

Men hvad nu.. Hvad hvis I er switch?! Og hvad nu hvis I kun ønsker et BDSM forhold for en kortere periode?! Intet problem. Det er der nemlig også tænkt på i denne kontrakt.

Skulle denne BDSM Kontrakt ikke helt stemme overens med dine eller jeres ønsker, er der mulighed for, at I kan lave redigeringer i kontrakten ved at bruge 'Adobe Acrobat'. Ønsker I istedet BDSM Kontrakten i Word-format, send da venligst en e-mail til os, så sender vi det til jer hurtigst muligt.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:
Når BDSM Kontrakt er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer BDSM kontrakten til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 2 timer. Afhængig af jeres forhandlinger. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad forhandlingerne begynde.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

Data sheet

SK-BDSM
Data sheet
Name
BDSM Kontrakt
Language
Danish
Version
V1.3 (Date: 18-04-2020)
Intended for
Dominant/submissiv
Gender
M/F, F/M, F/F, M/M
Age Group
18+
Total Pages
20 Pages
Download Format
A4 PDF-file
Can be edited
Yes (Adobe Acrobat)